مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۲۳
1395/07/26
جلسه توجيه و جلب مشاركت كوهورت شهركرد
با سلام و احترام
 بدينوسيله به استحضار مي رساند  پيرو شروع مطالعه كوهورت شهركرد  به عنوان يك فرايند مهم و زير ساخت قوي در دانشگاه  و به منظور جلب مشاركت پژوهشگران و مديران و اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه  جلسه اي در تاريخ  4 آبان ماه 95  راس ساعت ده و سي دقيقه صبح  در  سالن كنفرانس معاونت پژوهشي دانشگاه  در محل كلينيك سابق بيمارستان هاجر برگزار و پرسشنامه، فرايندها  و پروتكل مطالعه كوهورت  ارائه مي گردد.  از جنابعالي دعوت بعمل مي آيد در جلسه مذكور شركت فرمائيد. شايان ذكر است مطالعه كوهورت  شهركرد  اهداف زير را دنبال مي كند:
1. متمركز كردن پژوهش هاي باليني در زمينه بروز، شيوع و پيشگيري از بيماريهاي غيرواگير مزمن، كه حدود 75 درصد از علل ناتواني و مرگ و مير  را تشكيل مي دهند.
2. ايجاد زيرساخت قوي پژوهشي مبتني بر جمعيت در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و گسترش مفهوم "پزشكي سلامت محور" در آموزش پزشكي و فراهم كردن زمينه براي آموزش و پژوهش دانشجويان و متخصصين پزشكي و حركت بسوي پزشكي دقيق و شخصي سازي شده Precision Medicine
3. فراهم ساختن بستري جهت تربيت نيروي انساني مناسب و توانمندسازي كادرهاي بهداشتي به منظور ارتقاي خدمات بهداشتي و درماني .
4. تلاش در جهت ارتقا و بهبود بستر خدمات بهداشتي در سطح استان از طريق ارائه پيشنهادات عملي براي پيشگيري از بيماريهاي مزمن غيرواگير در نظام شبكه سلامت.
5. تمركز ويژه در جهت ارتقاي كيفيت خدمات بهداشتي در شهرهاي جديد استان كه در حال حاضر غالبا ساختار روستايي دارند و در حال تغييرات اپيدميولوژيك مي باشند.
6. بررسي مؤثرترين روشهاي پيشگيري، تشخيص، درمان و بازتواني در موارد ابتلا به بيماري مزمن غيرواگير (قلبي-عروقي، سرطان ها، بيماريهاي مزمن گوارشي و كبدي، كليوي، ريوي و عصبي و رواني) در نژادها و قوميت مختلف ايراني از طريق بررسي عوامل خطر و انجام مطالعات مداخله اي.
7. ارائه بسته هاي خدمات سلامت در راستاي افزايش 5 تا 10 ساله اميد به زندگي ايرانيان در بدو تولد.
8. تأسيس اولين و بزرگترين بيوبانك در استان به عنوان ذخيره اي ارزشمند براي انجام تحقيقات علوم پايه و ژنتيك و يافتن بيوماركرهاي مختلف بيماريها و كشف روشهاي تشخيص و درمان بيماريهاي شايع ايران در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد.
9. تأسيس پايگاه جامع اطلاعاتي براي حداقل ده هزار نفر در استان  چهارمحال و بختياري كه پشتوانه اي بسيار مهم براي پرونده هاي الكترونيك سلامت مي باشد.
10. استفاده از پايگاه داده هاي كهورت كشوري پرشين براي پايش وضعيت سطوح سلامت و بيماري در نژادهاي مختلف ايراني و مناطق مختلف جغرافيايي و اقليمي.
11. تقويت شبكه هاي همكاري علمي بين دانشگاههاي علوم پزشكي در داخل كشور.
12. برقراري همكاري علمي با مهمترين مراكز علمي و پژوهشي در سطح جهان، همراه با تبادل محقق و دانشجو.
13. فراهم آوردن زمينه استفاده از بودجه هاي پژوهشي بين المللي براي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد.
14. توليد علم و توسعه تحقيقات  براي ارتقاي سلامت جامعه.
تعداد بازدید:
583
نویسنده:
منبع:
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal