مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت شهرکرد
۱۳۹۹/۹/۱۲
1396/08/06
فراخوان همكاري با كوهورت شهركرد
با كمال خوشوقتي و مسرت به اطلاع شما مي رساند مطالعه كوهورت سلامت و بيماري هاي غيرواگير استان چهارمحال و بختياري (مطالعه كوهورت شهركرد) بعنوان يكي از زيرساختهاي قوي پژوهشي دانشگاه از سال 1394 پيگيري و شروع بكار نموده و از جمله مطالعات پژوهشي با كيفيت در ايران و به ويژه در استان چهارمحال و بختياري است كه در راستاي ارتقاي سلامت جامعه در حال اجراست. هم اينك با زحمات زياد مجريان و حمايت هاي ارزشمند دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و به ويژه حوزه هاي محترم معاونت پژوهشي، معاونت درمان، معاونت بهداشتي، معاونت توسعه مديريت و منابع و برنامه ريزي و معاونت آموزشي دانشگاه، مركز تحقيقات مدل سازي در سلامت دانشگاه، دانشكده هاي پزشكي و بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، پژوهشكده گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي تهران و معاونت تحقيقات و فناوري وزارت متبوع و مسئولين پرشين كوهورت، فاز انرولمنت مطالعه به پايان و مطالعه وارد پيگيري سال چهارم شده است. اينك فرصت هاي مشاركت براي تدوين يا تكميل عناوين مقالات (50 مقاله) فراهم شده است. از همه شما خوبان علاقمند جهت مشاركت و همكاري دعوت بعمل مي ايد.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهركرد،خيابان مولوي، بعد از تقاطع خيابان شهيد رجايي ومولوي، قبل از كوچه 15 مولوي- پلاك 147
كدپستي :8815874119         تلفن :33333460-038
تاریخ بروز رسانی 1399/09/11
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.